- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91 #12918 üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Terep2 +
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- #Drive Rally teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest