-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
NeoPampalini #12318 üzenetére
Ez még mindig nem a legjobb ötlet. Először az xprop-ot pipe nélkül kéne megpróbálni, mert lehet a mögé írt grep/awk nem hoz használhatót a kimenetből, és megint az lesz, hogy az xprop a hibás. Annyi mindent nem ír azért ki, értem, hogy több infó lesz a kimenetben pipe-olós szűrés nélkül, de ki lehet bírni annak érdekében, hogy biztosan megtalálja az ember, amit keres.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
NeoPampalini #12318 üzenetére
Köszi!
Ezt meglesem! Csak összehozzuk ezt nekem!
Most ugyan nem fogom tudni kipróbálni, mert más OS-t dobtam fel időközben a gépre (most van idő ilyenekkel szórakozni), de amint visszatérek Mint-re meg fogom lesni!
(#12319) milangfx :ne viccelj! Valamiért mindig a LibreOffice-al kezdtem el a teszteléseket és rögtön előbukott
Köszi az nmap-es súgót is és a man használata is világosabb lett így!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged