-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez jó hír!
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)
Megint csak igaza lett annak, aki azt mondja, hogy nincs olyan probléma Linuxon, amit ne lehetne megoldani, csak megfelelő kitartás kell esetenként. Régi Toshiba laptopon én is legalább egy hónapig szenvedtem, mire a rendszer használni szíveskedett mindkét processzor magot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest