- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lassan felnő a Huawei a kínai AI igényekhez
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez jó hír!
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)Megint csak igaza lett annak, aki azt mondja, hogy nincs olyan probléma Linuxon, amit ne lehetne megoldani, csak megfelelő kitartás kell esetenként. Régi Toshiba laptopon én is legalább egy hónapig szenvedtem, mire a rendszer használni szíveskedett mindkét processzor magot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- The First Berserker: Khazan
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kitartásod valóban nem semmi! Egyik szemem sír csak, mert ebben a többirányú próbálkozáshalomban nem derült ki, mi a ragya okozza ezt a jelenséget a pendrive-ra írásnál. Nincs kizárva, hogy a BIOS talán második lapján lévő beállítások, ahol lehet állítani a legacy meg USB 3 opciókat. Mikor ezeket nézegettem, hiába suhant át az agyamon, hogy talán kiírt DVD, mert nem ismertem ezt a fajta BIOS-t! (egyiket sem ismerem, hogy őszinte legyek, a desktop Asus UEFI-s BIOS-szal azért már jól elvagyok)
Rowon