- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
NeoPampalini #11036 üzenetére
Két fő probléma: két réteg van, az átlag mint én akinek volt egy kapcsolata és felrakta az XP és utána a 7 verziót és csak tologatnom kellett az adatokat egyik helyről a másikba ha biztonsági mentést csináltam és a másik réteg ahová Ti tartoztok akik egy magasabb szinten használjátok. A rengeteg szakkifejezésre nem lehet 3 nap alatt felkészülni, ezért kellene egy olyan verzió amit ha letölt valaki akkor minden be van állítva, de erre írtam hogy ilyen miért nincs pedig a Műszaki E tudna a hallgatók által készíteni ingyen. Elromlott a telefonom: új telefon, email cím és jelszó ez az angol kifejezés még nekem is megy tovább lépek nyelv kiválasztás, innentől minden magyarul Wi-Fi beállítás, a készüléket a régi telefon, új készülék vagy a tablet alapján akarom használni, mikor kiválasztottam tovább opció, elmegyek vacsorázni és mire a kaja megvan a telefon működik. Egy ilyen fejlesztés nincs az említett okok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged