- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Ez még mindig Mint? Igen.
Hányas verzió? 18.3.
Az awesome-ot a tárolóból tetted fel? Igen. sudo apt-get install awesome, ha jól emlékszem.
Mit nem tudsz rajta elindítani? cinnamon2 desktop can't load, vagy hogy van a pontos hiba.
Bejelentkezéskezelőből mi van fent? Nem tudom. Mivel elérhetettlen számomra.
Még a Cinnamonhoz tartozó LightDM? Az még biztos fent van.Nem csináltam semmit se, csak tegnap előtt bekapcsoltam újra. Erre már csak azt közölte velem a 18.3 Cinnamon, hogy én már most nem futok és te most újra indítasz vagy sem? Sose indult újra, sose sikerült neki. És ugye a felbontás egy alapértelmezett 1024x768-ban volt, se Menü, se jobb klikk menü, csak ikonok (amik ugye csak egyszerű szöveg fájlok indító parancsokkal) a tálcán ami szintén csak fekete, mint ahogy minden fekete (kép, de ez azután készül, hogy nvidia után megpróbáltam a Nouveau drivert és így nézett ki).
Közben, már jó sokszor megpróbáltam újra rakni a videókártya drivert, ami azt jelenti, hogy purge-oltam, eleinte még csak az nvidia* módszerrel, aztán tegnap már bumbleebe* meg valami másikat is, és teljesen újra telepítettem.
Ez előtt megpróbáltam CSAK új ablak kezelőt felrakni, mert kérdezték hogy próbáltam-e már, de ugye az nem sikerült, hiába próbáltam .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest