-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám. Újratelepítés után ki akartam próbálni az nvidia drivert a videókártyához (a driverkezelőben volt) és kifagyott a gép és újraindulás után kiírta, hogy nem tud grafikus felületet megjeleníteni, ezért jelenleg csak terminál van. Valaki le tudná írni a driver telepítéshez való parancsot? Videókártya: nvidia geforce fx 5200. Rákerestem a google-ben de sajnos nem működött egyik parancs sem amit találtam, mert mdm újraindítás után újra visszadob. (Nem tudom mi az az mdm.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest