Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám. Újratelepítés után ki akartam próbálni az nvidia drivert a videókártyához (a driverkezelőben volt) és kifagyott a gép és újraindulás után kiírta, hogy nem tud grafikus felületet megjeleníteni, ezért jelenleg csak terminál van. Valaki le tudná írni a driver telepítéshez való parancsot? Videókártya: nvidia geforce fx 5200. Rákerestem a google-ben de sajnos nem működött egyik parancs sem amit találtam, mert mdm újraindítás után újra visszadob. (Nem tudom mi az az mdm
.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.)
Rowon