- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám. Újratelepítés után ki akartam próbálni az nvidia drivert a videókártyához (a driverkezelőben volt) és kifagyott a gép és újraindulás után kiírta, hogy nem tud grafikus felületet megjeleníteni, ezért jelenleg csak terminál van. Valaki le tudná írni a driver telepítéshez való parancsot? Videókártya: nvidia geforce fx 5200. Rákerestem a google-ben de sajnos nem működött egyik parancs sem amit találtam, mert mdm újraindítás után újra visszadob. (Nem tudom mi az az mdm.)
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Egy régebbi gépre szeretném feltelepíteni a Linux Mintet, viszont telepítés közben(kb. a felénél) azt írja ki a telepítő, hogy tönkrement a DVD író a gépben és a telepítő összeomlott (amíg nem kezdem el a telepítést addig természetesen minden rendben van a DVD íróval) és lépjek ki. Sajnos az alaplap nem támogatja, hogy pendriveról telepítsem fel és nincs több DVD olvasóm, ezért jelenleg nem igazán tudom, hogy hogyan telepítsem fel.
A kérdésem az lenne, hogy ha átrakom egy másik gépbe a HDD-t, amire telepíteném az op.rendszert és telepítés után visszaraknám a régi gépbe, akkor utána lenne valami baj az eltérő hardver miatt vagy működne minden rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest