- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Egy-két héttel ezelőtt kérdezgettem disztribúciókkal kapcsolatban. Azt gondolom, hogy talán a Mint tetszik elsőre. Hallottam calami "cylon linux"-ról, ami komplett csomagot felrak nekem, de azt hiszem nem egy nagy varázslat ezt-azt feltenni. Mivel a "Linux kezdőknek topicban csak offolás van, semmi tartalom, ezért leírom nektek is".
Kérdésem a következő lenne. Hifis ismerős írta, hogy neki ilyen van:
"Ubuntu stúdió
komplett disztribúció, audacious lejátszóval, alsa szerverrel.
low latency rendszer."Ebből azt értem, hogy ez egy Ubuntu variáció, ami direkt arra koncentrál, amiben a linux kicsit gyengébb. Ezt eddig rendjén való. Azt is tudom, hogy ez egy olyan rendszer, ami három évig biztosan frissíti magát mindig új variációra kiadása után (ha jól értem). Ez az audacious ez egy program, ami zenélésre való. Az utolsó kettő az mi? Az utolsó gondolom talán, hogy egy sima linux alaptulajdonság, amivel asio ide asio oda agyonveri a winfosos zenehallgatást. Kérnék némi iránymutatást, mert kicsit zöld vagyok.
Jah, és a lényeg, ezt fel tudom tenni ugyanúgy MINT disztribúcióra is? Már, hogy ugyanolyan jól fog szólni?
Remélem nem kérdeztem túl sok zöldséget!szerk.:
Illetve hogyha van megoldás Ubuntu alá a hangkártyámhoz (ESI MAYA 44), akkor az jó Mint-re is? Vagy jó lehet Mint-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest