- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy azt colomb2 szaki is mondta, elég érdekes összetételű a dolog nálad. Én se értem, miért bűvészkedsz a linux isoval, én letörölném csak a Wint, ha amúgy a Linux jó, azt meghagynám (wint le lehet törölni mellőle büntetlenül) és arra a meghajtóra telepíteném újra a GRUB-ot sudo grub-install /dev/sda, upgrade-elném és az is előfordulhat, hogy beolvassa a Remixet. Ha nem, akkor azt a topikjában meg tudod kérdezni, ha tényleg ilyen trükkös egy valami.
A Windows és a Linux a C meghajtón vannak, míg a Remix a D-n.
Ez sajna Linuxos topikban nem igazán kezelhető információ!
Ha Linux oldalról közelítünk, akkor sda, sdb néven illessük a meghajtókat/partíciókat, merthogy ez is kiderül abból, hogy sda vagy sda3-ról van szó. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha Linux oldalról közelítünk, akkor sda, sdb néven illessük a meghajtókat/partíciókat, merthogy ez is kiderül abból, hogy sda vagy sda3-ról van szó. 
Rowon