- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy azt colomb2 szaki is mondta, elég érdekes összetételű a dolog nálad. Én se értem, miért bűvészkedsz a linux isoval, én letörölném csak a Wint, ha amúgy a Linux jó, azt meghagynám (wint le lehet törölni mellőle büntetlenül) és arra a meghajtóra telepíteném újra a GRUB-ot sudo grub-install /dev/sda, upgrade-elném és az is előfordulhat, hogy beolvassa a Remixet. Ha nem, akkor azt a topikjában meg tudod kérdezni, ha tényleg ilyen trükkös egy valami.
A Windows és a Linux a C meghajtón vannak, míg a Remix a D-n.
Ez sajna Linuxos topikban nem igazán kezelhető információ!
Ha Linux oldalról közelítünk, akkor sda, sdb néven illessük a meghajtókat/partíciókat, merthogy ez is kiderül abból, hogy sda vagy sda3-ról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest