Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Annó, mikor bejött a Minecraft nevű játékban a REDSTONE, rákattantam szabadidőmben a programra. Azelőtt nem nagyon érdekelt...
Lényeg, hogy kalóz verzióm volt, ami eddig működött is, de most mindenféle JAVA problémái vannak. Így ránéztem, Linuxra.
A szoftverközpont telepítette is és egy regisztráció után indult a játék... DEMO verziója.
Nekem pendrive-ra le van mentve egy map, csak azt akartam visszahozni, konkrét játékigényeim nincsenek, csak ott alkottam valamit, amire szükségem volna. A DEMO verzió egy pályát enged, csak azt menti, nincs creative mode, nem fogad parancsokat.
Hogy lehet teljes verzióban feltenni a programot a rendszerre? (csak van WINE mentes megoldás).
Illetve...
Windows környezetben egy %appdata% paranccsal elérhető a .minecraft rejtett állomány, ahonnan kivehetőek/betehetőek pályák. Linux alatt (ha meglesz valahogy a teljes verzió) hol lehet betenni? Gondolom nincs különbség a Linux és a Windows ugyanezen fájljainak kiterjesztése között (vagy egyáltalán bármi különbség, irreális lenne).
Szóval, ebben tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon