- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác #5372 üzenetére
pavucontrol-lal jóval több beállítási lehetőség van, akkor ott hiányzik más is még, nem ismerem az UbiMate-t sajna, de akkor nézd meg, hogy a pulseaudio csomag fenn van-e, lehet, hogy az alsa kavar be valamit.
Ilyenkor szokták javasolni, hogy le kell szedni az alsa-t, ha nem megy, akkor a pulse-t és alsat visszatenni. Igazából most nem vagyok túlzottan képben, mert csak egy disztrónál volt eddig hang gondom, így nulla tapasztalatom van ezirányban.How to Resolve no sound problem on Ubuntu 14.04, 13.10, 13.04 and Older versions
Install Pulseaudio With Built-In System-Wide Equalizer In Ubuntu
Eleve Mint Mate-t rakahattál volna fel, ha ennyire bejön a felület, mégiscsak Mint saját fejlesztése a Mate! Most már ne add fel, Debianon egyszer nekem se volt hang, pár óra alatt helyrehoztam hozzáértők segítségével, itt azért könnyebb dolgod van kicsit.
Flamewar - amikor a táborok egymás kedvencét égetik, Win-Linux, Unity- másik DE
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest