-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Bármi lehet. A laptopban i5-ös proci, HD4000-es intel integrált videóchip, 4 giga RAM van, teljesen standard, semmi háklis alkatrész, pl. AMD GPU vagy ilyesmi. Az LTS-sel tényleg megbízhatatlanul működött, a 15.10-zel már használható volt. Én is azért kezdtem a KDE-vel, mert mindent testre lehet szabni, de rájöttem, hogy a csilli-villi ficsörök egyszerűen nem érdekelnek, meg most már az új trendi flat dizájn is itt van, de annyira azért nem tetszett.
Gondolkodtam még a Manjaro KDE-n, ha nem vált volna be ennyire ez disztró, akkor megnéztem volna az Arch vonalat, kíváncsi lennék rá (hagytam neki helyet a HDD-n), de most így inkább más projektekre koncentrálok, ha már ez a disztró ilyen jól működik.
Üdv,
Rajongó #1
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon