-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Igen Igen a nomodeset-et te ajánlottad korábban, úgy ad képet kb 640*480-ban, aztán "talán" zárt driverrel jó lenne, de aztán már nem foglalkoztam vele. Live rendszeren döntöttem volna el hogy akarom-e, de abban a formában élvezhetetlen volt kipróbálásra.
Remélem igazad lesz az Amd-vel kapcsolatban. A htpc-ben amd vga és a proci is és nem tökéletes a dolog. Én nem olvastam ilyesmit, hogy mi kell a hardware-es gyorsításhoz.
Ha ilyesmire gondolsz, ezeket a köröket már lefutottam, utána meg még egy bughalmaz is lett a firefox
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest