Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is, a HDD hangos!
Nem igaz,de általában hangosak, próbálj ki egy újabb fejlesztésű WD Black-et!
Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja?
Én nem nézek senkit hülyének, felőlem az akváriumban is hűtheted menet közben, ha már KU ft szerint gond az SSD melegedése!
Az viszont időnként felelőtlenségnek tűnik, hogy ilyen lekicsinylően nyilatkoztok arról, aki odafigyel az SSD optimalizálására!
Ezentúl, ha valaki kezdőként kérdést tesz fel Linux / SSD ügyben, hozzátok irányítom majd, nem a blogomat és berus.berus írását fogom linkelni.
-én le is zártam ezt a thread-et, nem érek fel hozzátok-
(#4818) Syl Egyik sem! Örülök, hogy leveszitek a vállunkról ezt a terhet, azért a Flash SSD topikba ezeket ne írjátok le, ha nem muszáj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest