-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
beloadjoker #4369 üzenetére
Megnéztem - párom notiján van Xfce Mint -, csak információs jelleggel működik, állítani nem lehet. Az on demand az ajánlott mód ami rendben is van, akkor pörög a proci ha szükség van rá. Már többször találkoztam olyan gadget-tel ami nem működött, nem csak tálcaalkalmazás, talán a docky egyes moduljaival is volt probléma.
Ami nem jó, azt ne használd. Nem tudom pontosan mi lehet a háttérben, egy DE több disztróba is be van építve, amik változatosak és folyamatosan fejlődnek, így nehéz a mini appok működőképességét minden kiadásban biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged