Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, 17-ről indult az XFCE is, arra már nem emlékszem, hogy RC volt-e, mint a Cinnamon.
Próbálom frissen tartani szegényes ismereteimet a Mint változatokból is, ezért időnként hamarabb is frissítek, mint ahogy az optimális lenne. Nem akarom a fő rendszer Jessie miatt elhanyagolni a Mintet sem!Elég sok kérdés merül fel a topikokon, szerencsére fejben már látom külön a Debian és a Mint közötti különbségeket, persze az én szintemen.
Ez a kernel frissítés dolog mindig előjön, most nem mennék bele a frissítési módszerek javasolt/nem javasolt módszereibe. Máshonnan ismerős úgyis a téma, én abszolút kezdő korom óta terminalból frissítek, Mint alatt sem találkoztam még soha ebből fakadó problémával!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest