Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Köszi, hogy megnézted.
Közben én meg a kid3-t próbáltam ki, de nagyon elüt a felülete, tiszta kde feeling, elvetettem, az easytag kézreállóbnak tűnik nekem.
easytag: Most én is kibróbáltam úgy, hogy a menüsor alatti ikonok közül a "változtatások mentése a kijelölt fájlokba" lehetőséget választottam, így nekem elmentette a tageket az összes kijelölt fájlhoz! Eddig nem is ezzel az ikonnal próbálkoztam, hanem a jobb oldali ablakban az egyes boxok melletti ikonokkal.
Viszont amikor a jobb oldali ablakban átváltok a "képek" fülre és ott hozzáadom a borítót és az ablak alatti jobb szélső ikonra kattintok "a kijelölt fájlok címkézése ezekkel a képekkel", akkor lefut látszólag hibamentesen, de mégsem csinál semmit.
Szóval alakul ez, csak mélyebben kell tesztelni úgy tűnik. Köszi még 1*
, azt hiszem marad az easytag, ill. a beets is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest