Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Telepítettem a Linux Mint-emre a CrashPlan-t, ez egy biztonsági mentést biztosító progi (felhőbe). Szépen működik, viszont nem tudom beállítani az autostart-ot.
Általánosan megfogalmazva:
szerintem az a gond, hogy nem kap az indító file rendszergazdai jogot, ezt kellene valahogyan megoldanom.A rendszerbeállítások - Automatikus indításnál beállítom az /etc/init.d/crashplan -t indításba, illetve az /etc/rc.d mappában is van egy S99crashplan indító, ezt is betettem indítóba, de így sem indul el.
Hogyan tudnék rendszergazdai joggal indítani? Előre is köszönöm, ha kapok választ!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - OFF topic
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon