-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
"Na most azt olvasgatom, hogy Ubuntu-ról sokan menekülnek, mert nem jók a frissítések stb."
Nekem 2018 óta egyetlen egyszer volt egy kisebb gebaszom, Nvidia driver frissítés után valami elkefélődött, de sikerült megoldani.
Ezen kívül soha semmi probléma nem volt."Viiiszont mennyire elvetemült ötlet Mint-et használni Gnome kinézettel? "
Az asztali környezet ízlés kérdése, nekem tök mindegy, hogy néz ki, alapból ugyanott van a menü, mint a windows-ban. Most legutóbb nem is cseréltem le a Cinnamon-t.
Előtte volt KDE, arra is azt mondták, szentségtörés Cinnamon mellé feltenni, mert ez meg az lesz. Nem lett.

Ha meg tudod oldani, előbb tedd fel dual-boot felállásban, azaz maradjon meg a Windows is, és mellette kísérletezhetsz, hogy mi hogy merre működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen kívül soha semmi probléma nem volt.
Rowon