Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- VR topik
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
"Na most azt olvasgatom, hogy Ubuntu-ról sokan menekülnek, mert nem jók a frissítések stb."
Nekem 2018 óta egyetlen egyszer volt egy kisebb gebaszom, Nvidia driver frissítés után valami elkefélődött, de sikerült megoldani.
Ezen kívül soha semmi probléma nem volt."Viiiszont mennyire elvetemült ötlet Mint-et használni Gnome kinézettel? "
Az asztali környezet ízlés kérdése, nekem tök mindegy, hogy néz ki, alapból ugyanott van a menü, mint a windows-ban. Most legutóbb nem is cseréltem le a Cinnamon-t.
Előtte volt KDE, arra is azt mondták, szentségtörés Cinnamon mellé feltenni, mert ez meg az lesz. Nem lett.

Ha meg tudod oldani, előbb tedd fel dual-boot felállásban, azaz maradjon meg a Windows is, és mellette kísérletezhetsz, hogy mi hogy merre működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen kívül soha semmi probléma nem volt.
Rowon