Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekete.puma #15483 üzenetére
Belekeveredtél a dolgokba kicsit, mint majom a házicérnába!
Egyrészt semmit nem állítottam, mindössze a tényeket idéztem a point release metodikáról, de ez persze nem zárja ki a 22.1, de még a 22 verzió használhatóságát sem, mivel mind LTS, de ha valaki mégis frissít a 22.1-ről 22.2-re, akkor az LTS kernel maradni fog, ha friss telepítéssel rakod fel a 22.2 verzióta, az már új kernellel jön ki. Ezek a tények, az előbb meg linkeltem a logikáját is.
Nyilván a friss verzió felrakásában az is dönthet, ha valakit érdekelnek a Linux Mint asztali felület újításai ill a többi érdekesség, mint a natívan meglévő fingerprint reader és társai. A rendszer stabilítása nem fog változni, ahogy az eddigiek alapján kilogikázhattuk!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest