Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Miről beszélsz? Mezei kíváncsiság vezérel, hogy mikhez van hozzánőve a kérdező. Nem mindenre, épp emiatt tettem fel a linux topikban erre vonatkozó kérdést, de a szakállas közhelyek olyan mértékű masszív halmozásával találtam szembe magam, hogy még mindig keresem a szavakat. Ne láss a hozzászolásomba bosszantó mögötteseket, mert feleslegesen bosszantod fel magad akkor.
Alapvetően csapnivaló a szoftverminőség mezei userek számára linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miről beszélsz? Mezei kíváncsiság vezérel, hogy mikhez van hozzánőve a kérdező. Nem mindenre, épp emiatt tettem fel a linux topikban erre vonatkozó kérdést, de a szakállas közhelyek olyan mértékű masszív halmozásával találtam szembe magam, hogy még mindig keresem a szavakat. Ne láss a hozzászolásomba bosszantó mögötteseket, mert feleslegesen bosszantod fel magad akkor.