- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Google Chromecast topic
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- HP notebook topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz totron #15007 üzenetére
Igen, előjön. Ez ilyen 1x 1 évtizedben problélma... akkor meg fordítasz. De sok programnak van már statik binary változata. Fedorán meg párszor megcsináltam azt, hogy kikerestem egy régebbit és azt tettem fel csomagkezelővel. Oké ez inkább fedora csomagok centos-en történet, de ez is megoldható.
il sole non sorge più ad Est!
-
Topikgazda
válasz totron #14977 üzenetére
közben tanulva!
Kezdek öregedni, nekem már nincs türelmem, sem fölös időm ilyen dolgokkal szöszölni. Én csak használni akarom a gépet. A Debiant ennek ellenére úgy ahogy megtanultam kezelni, mert sok jót írtak róla és még fognak is. Nagyszerű disztró. De ugyanúgy nagyszerű a Linux Mint, a ZorinOS vagy a Fedora is. Ezeket is felrakod és mennek. Én csak ennyit várnék el a programoktól is. Legyenek a belső tárolókban, "sudo apt update && sudo apt install xyz -y" oszt jóvan. Többet nem is akarok foglalkozni a szoftverek állítgatásával, csak ami tényleg minimális.
Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez
Én ezt megoldottam egy mobil rackkel. Ha éppen kell a Windows, akkor bedobom a 2,5"-os SSD-t rajta a Windows 10-zel és arra bootolok be. Az esetek ~90%-ában meg Debiant használok.
Nyugalom a hosszú élet titka.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz totron #14960 üzenetére
Nem tudom, valahogy nekem a Linux barátságosabb. A Windowsban sok dolog funkcionálisan jó nagyon, de nekem kevésbé követhető. Valaki meg pont fordítva van ezzel.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz totron #14958 üzenetére
Alapvetően csapnivaló a szoftverminőség mezei userek számára linux alatt.
Sajnos ezzel egyetértek... De azt azért nem lehet kimondani, hogy használhatatlan a Linux, hiszen mindketten azon vagyunk. Van még mit fejlődnie, de azért nem rossz.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Topikgazda
válasz totron #14956 üzenetére
Ne mondd már nekem, hogy te még nem láttál Win-only programokat. Ez színtiszta mellébeszélés. Jó a Linux, de nem mindenre. Nem kell itt a hittérítőt játszani, ha a Windows-zal elégedett, akkor használja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest