- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
totron #15007 üzenetére
Igen, előjön. Ez ilyen 1x 1 évtizedben problélma... akkor meg fordítasz. De sok programnak van már statik binary változata. Fedorán meg párszor megcsináltam azt, hogy kikerestem egy régebbit és azt tettem fel csomagkezelővel. Oké ez inkább fedora csomagok centos-en történet, de ez is megoldható.
-
válasz
totron #14977 üzenetére
közben tanulva!
Kezdek öregedni, nekem már nincs türelmem, sem fölös időm ilyen dolgokkal szöszölni. Én csak használni akarom a gépet. A Debiant ennek ellenére úgy ahogy megtanultam kezelni, mert sok jót írtak róla és még fognak is. Nagyszerű disztró. De ugyanúgy nagyszerű a Linux Mint, a ZorinOS vagy a Fedora is. Ezeket is felrakod és mennek. Én csak ennyit várnék el a programoktól is. Legyenek a belső tárolókban, "sudo apt update && sudo apt install xyz -y" oszt jóvan. Többet nem is akarok foglalkozni a szoftverek állítgatásával, csak ami tényleg minimális.
Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez
Én ezt megoldottam egy mobil rackkel. Ha éppen kell a Windows, akkor bedobom a 2,5"-os SSD-t rajta a Windows 10-zel és arra bootolok be. Az esetek ~90%-ában meg Debiant használok.
Nyugalom a hosszú élet titka. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest