Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Igen, előjön. Ez ilyen 1x 1 évtizedben problélma... akkor meg fordítasz. De sok programnak van már statik binary változata. Fedorán meg párszor megcsináltam azt, hogy kikerestem egy régebbit és azt tettem fel csomagkezelővel. Oké ez inkább fedora csomagok centos-en történet, de ez is megoldható.
-
válasz
totron
üzenetére
közben tanulva!
Kezdek öregedni, nekem már nincs türelmem, sem fölös időm ilyen dolgokkal szöszölni. Én csak használni akarom a gépet. A Debiant ennek ellenére úgy ahogy megtanultam kezelni, mert sok jót írtak róla és még fognak is. Nagyszerű disztró. De ugyanúgy nagyszerű a Linux Mint, a ZorinOS vagy a Fedora is. Ezeket is felrakod és mennek. Én csak ennyit várnék el a programoktól is. Legyenek a belső tárolókban, "sudo apt update && sudo apt install xyz -y" oszt jóvan. Többet nem is akarok foglalkozni a szoftverek állítgatásával, csak ami tényleg minimális.
Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez
Én ezt megoldottam egy mobil rackkel. Ha éppen kell a Windows, akkor bedobom a 2,5"-os SSD-t rajta a Windows 10-zel és arra bootolok be. Az esetek ~90%-ában meg Debiant használok.
Nyugalom a hosszú élet titka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- E-book olvasók
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon