Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FastFox66
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég feltelepítettem a gépemre a rendszert
de eléggé megyült pár dologgal a gondom, szóval úgy voltam vele hogy pihentetem egy kicsit és vissza állok windowsra. El is kezdtem csinálni egy windows telepítőt ez jól is ment addig amíg nem kellet vele telepíteni elindult a telepítés és töltött egy kicsit aztán kiirt egy hibaüzenetet "A Windows nem tudja megnyitni a szükséges C:\Sources\install.wim fájlt." elösször azt hittem hogy rosszúl írtam rá a dolgokat
de aztán miután megnéztem a mappákat rájöttem hogy minden szügséges file benne van. Szóval most tanácstalan vagyok hogyan kéne megoldani a problémát 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de eléggé megyült pár dologgal a gondom, szóval úgy voltam vele hogy pihentetem egy kicsit és vissza állok windowsra. El is kezdtem csinálni egy windows telepítőt ez jól is ment addig amíg nem kellet vele telepíteni elindult a telepítés és töltött egy kicsit aztán kiirt egy hibaüzenetet "A Windows nem tudja megnyitni a szükséges C:\Sources\install.wim fájlt." elösször azt hittem hogy rosszúl írtam rá a dolgokat
de aztán miután megnéztem a mappákat rájöttem hogy minden szügséges file benne van. Szóval most tanácstalan vagyok hogyan kéne megoldani a problémát 
Rowon