Hirdetés
- Projektor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
És hogy kell az FSTAB fájlt módosítani?
Mert ha megkeresem, beírom és el akarom menteni azt írja nincs jogosultságom, csak olvasható.Utoljára 8-10 éve irkáltam ilyeneket Jegyzettömbbel a Stalker játékokba, mikor modoltam, meg állítgattam mikor éhezzen a karakter, mennyi súlyt tudjon vinni stb. De az Win XP volt, arról a rendszerről meg tudjuk, hogy mindent is lehetett, a következő újraindításnál meg nem tölt be soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ha megkeresem, beírom és el akarom menteni azt írja nincs jogosultságom, csak olvasható.
Rowon