-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Sajnos kis fiam gépe be krepált. Ideiglenesen van itthon egy DEll Latitude D 505 ős régi noti. Mobile intel celeron m 340 "1500Mhz" proci 32 bit, , 2gb ram,és 40 GB vinyó van benne.Sajnos vga drver nem támogatott már rá sem xp sem win 7 alatt. Linux melett döntöttem. Melyik verziót kellene használnom erre a gépre? a Pl peppermint. vagy 32 bites Linux Mint Mate? Sajnos a gép elég régi,2003 as. Másik kérdésem hogy csináltam rufussal peppermint telepitőt,32 bitest.majd botoltam usb ről, de hiába kattintok az install peppermint os ra nem történik semmi. mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Anime filmek és sorozatok
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest