Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13068 üzenetére
Szerintem nem gyanús az, valami támogatási alapon népszerűsítik az szabad szoftvert időseknél és diákoknál.
Minden gyanús, amit ezek a jótevők nyújtanak! De mint említettem, nem nagyon lesz ez széles körben propagálva sajnos, mert még így is valóban hasznos lenne ez sokaknak.
legalább rajtad kívül is használja majd még valaki a mentás Cinmanót
hahahaha..............
Azért a kiválasztásban valaki tényleg hozzáértő lehetett és ez méltányolandó. Most nem azért, mert Mintfan vagyok, hanem amiatt, mert tényleg magasan a legfelhasználóbarátabb a Mint.
Ez elég fura, hogy különböző weboldalaktól meg akarják védeni a felhasználót, kíváncsi lennék én ara a blacklist-re, amik a ormány szerint károsak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest