Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #12551 üzenetére

Ja, tudom, hogy van legálisan 30 napig használható verzió is, de valahogy sose akarom annyira erősen, így marad el mindig a dolog. ;] Bár most a Mint Cinnamonra lehet ráijesztek vele, mert a panel KDE-sedése kezd idegesíteni. Az első 20 beta-nál én tüntettem el a panelről a bezáródó Franz ikonját, most a tegnapi frissítés után szintén ugyanez történik. Azt vettem észre, hogy az inditó panelikonra kattintva felugrik az ablak és egy más területen egy pillanatra egy transparent ugyanakkora ablakkeret is felvillan majd eltűnik. Szóval így hiába is kerestem a panel beállításai között.....azt se tudom, hogy a Franz csinálja ezt vagy a tegnap frissült Cinnamon. Viszont qrvára bosszant, ugyanez volt anno a bajom az apró dolgokban alkalmatlan KDE-vel is. Na ha már így alakult, holnap elkezdem felhegeszteni erre is a plasma-t vagy berakom a másik SSD-n lévő plasma-sított Mint Cinnamon 19.3-at és ha engedi a 20-ra frissítést, akkor ráengedem a Cinna update-et meg a 20.04 plasma update-jét.

Máris jobb ötletnek látom ezt, mint Winx-et piszkálgatni. :D

A Linux után hatalmas visszalépésnek fogod érezni, nem is indokolt használni, hacsak nem valami olyan Win only program futtatásához kell, ami nem fut Wine-ban vagy nem jól.

Ja, múlt évben még megvolt HDD-n egy 8.1 segítési célokkal, amikor 15 percet használnom kellett, minden bajom volt! :B

Ez a fordítási dolog jogos, eleinte még előfordulnak lefordítatlan szövegek. :K A Winx-ről meg tényleg sikeresen segítettél lebeszélni magam. brühühü.... :O

Új hozzászólás Aktív témák