- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nah, felraktam a cuccot, igaz kicsit érdekes lett.
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.
Hogyan tudom ezt orvosolni? Az lenne a legjobb, ha vagy egyből lehetne választani a mint és az ubuntu között (tehát a fekete képernyős résszel kezdené), vagy legyen a kezdő a Mint, de az xp helyett írhatná az ubuntut is.
Na most lehet így nem lehetett teljesen értelmezni.
Ja meg frissítettem a rendszert, aztán azóta indításnál nincs az Linux Mint (alatta from freedom came elegance) logós betöltés, hanem csak egy sima Linux Mint felirat, fehérrel...szóval ez így nem járja, nekem ez így nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.

Rowon