Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nah, felraktam a cuccot, igaz kicsit érdekes lett.
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.
Hogyan tudom ezt orvosolni? Az lenne a legjobb, ha vagy egyből lehetne választani a mint és az ubuntu között (tehát a fekete képernyős résszel kezdené), vagy legyen a kezdő a Mint, de az xp helyett írhatná az ubuntut is.
Na most lehet így nem lehetett teljesen értelmezni.Ja meg frissítettem a rendszert, aztán azóta indításnál nincs az Linux Mint (alatta from freedom came elegance) logós betöltés, hanem csak egy sima Linux Mint felirat, fehérrel...szóval ez így nem járja, nekem ez így nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Energiaital topic
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest