-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Nem akartalak meggyőzni, nyilván ismerem a munkásságodat SSD területen.
Ha lehet, rakjunk mindenbe SSD-t szerintem, de ebben nálam az is lehet, hogy mióta megvettem első SSD-met, nehezen tudnám elképzelni a rendszer futtatását HDD-ről, pedig egy WD 1003FZEX igazán nem egy lassú jószág, de egy reboot-nál már annál is lehet érezni, hogy nem SSD. A régi Toshibában pár napig volt egy noti vinyó.....nem vagyok annyira türelmetlen, de elindultam előkeresni a kalapácsot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Win - Linux különbséget HDD-n tapasztaltam, tényleg durva a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha lehet, rakjunk mindenbe SSD-t szerintem, de ebben nálam az is lehet, hogy mióta megvettem első SSD-met, nehezen tudnám elképzelni a rendszer futtatását HDD-ről, pedig egy WD 1003FZEX igazán nem egy lassú jószág, de egy reboot-nál már annál is lehet érezni, hogy nem SSD. A régi Toshibában pár napig volt egy noti vinyó.....nem vagyok annyira türelmetlen, de elindultam előkeresni a kalapácsot.
Rowon