Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Totál kezdőként egy viszonylag oldschool asztali gépre Linux Mintet telepítettem és igazából tök jól működik minden (böngészés, youtube videó nézés, ezeréves DOS-os játékok stb.). Tényleg semmi problémám nincs magával a működésével, de...
A gép leállításakor kernel panic miatt nem kapcsolja ki a gépet, csak ha hosszan nyomom a kikapcsoló gombot. Mindenféle szöveget jelenít meg fekete alapon fehér szöveggel. Totál felfrissítettem mindent google-ban is keresgéltem, de kb. ott is a frissítést találtam mint megoldást, de nekem továbbra sem kapcsolja ki a gépet.Amit még észrevettem, hogy a gép vincseszterét ezerrel pörgeti valami ilyenkor. Amit nem nagyon értek, mert kb. megy egy firefox, tehát nem kéne pörgetnie.
Köszi ha segítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest