- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitorkalibráló eszközök
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazad van, ezt benéztem. Nem kattintottam a főoldalán a 64 bit-re, úgy jön elő az az aloldal, amit linkeltél. Azon már valóban ott van, hogy Cinnamon.
A 32 bitet is akartam írni a kollégának, hogy azt NE telepítse, de úgy emlékeztem, hogy Mintből már nincs 32 bites. Ezek szerint LMDE-ből még van.
A 32 bit only, meg 1-2 giga RAM-os 64 bites gépekre meg amúgy sem Mint való Cinnamonnal, mert gyengék hozzá, vagy memória nincs neki elég. Ilyen gépekre egy sokkal soványabb disztrót érdemes választani. Persze minél soványabb, annál minimalistább, kezdő linuxosnak annál inkább nem felhasználóbarát. De hát valamit valamiért, régi vagy gyenge gépnél kompromisszumot kell kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OpenMediaVault
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon