Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Igazából Windowsra is van fejlettebb PrintScreen progi, csak a Windows beépítettje buta. Bár az is fejlődött már valamennyit az évek során.
Linux alatt sem minden PrintScreen progi feature rich, vannak egyszerűbb, minimalistább megoldások is. Én pl. waylandes SwayWM alatt a grim-et használtam, X.org-os Openbox alatt meg a scrot-ot fogom beizzítani. Mindkettő terminálos CLI progi, de én a PrnScr billentyűre egy egyszerű funkcióra felparaméterezve hívom meg, így a funkcióinak a 99%-át simán nem használom, lényegében csak full screen screenshotot készítek vele, ami a ~/ mappába nyomatja őket screeenshot-ÉÉÉÉ-hh-nn-ÓÓppmp.jpg formában. Igénytelenség, de nekem nincs többre szükségem, csak felesleges bloat lenne egy kacsalábon forgó GUI csodaprogi 5 millió funkcióval. De pont ez a Linux szépsége, hogy minden géphez és igényhez rá lehet passzentosan skálázni, nincs az, mint Windows alatt, hogy 1 szoftver minden igényre, és az van lenyomva mindenki torkán, ha kell, ha nem, míg be nem fosik.
Azt nem tudom, hogy Mint Cinnamonba most mi van beépítve, gondolom valami funkciógazdagabb, full GUI megoldás, hogy kezdőknek is használható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon