Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
A google mégis a barátom volt.... meg a youtube is!

Linux mint alatt a KODI nak vannak olyan kiegészitői ami simán futtatja az iptv adásokat!
Feltelepitettem a képen látható progit és a leirásában azt látom hogy " élő tv adások hálózati streamelése "
Akkor ez azt jelenti hogy pl fut a asztali gépemen a KODi be van állitva a m3u fájl, szépen jönnek az adók, és pl ha a hálóba fekszek akkor a tabletem számára az asztali pc továbbstreameli a tv-adást?
Mondjuk nem találok benne ilyen jellegű beállyitást.. de reménykedek!
szerk ( pillanat tul nagy a kép nem tölti fel...>) amugy a pvr iptv simple client az... de szerkesztem át a képet hgy felmenjen
szerk 2 megvan a kép
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon