- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Anno használtam már linuxot és most úgy döntöttem, hogy felteszem újra (Mint 19.3 Cinnamon) és sajnos olyan problémába ütköztem, hogy első boot után felajánlotta, hogy frissítsem az Nvidia drivert (435-re) ami meg is történt, viszont újraindítás után nem boot-ol be a rendszer.(bejelentkezési hang fogad majd ezt követi egy fekete hátterű mint logo és ennyi..nem lép tovább)
youtube-on néztem már pár videót a megoldásra, de sajnos eddig egyik sem vált be, maradt az újratelepítés nyílt forráskódú driverrel
egyébként egy GTX 1070-ről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest