- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SONY LCD és LED TV-k
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
A lemezeknél kapcsoltam be automatára.
Elég sokat elvacakoltam vele, úgy értem a videót, hogy már nem tudtam miért nem jó, írás csak olyan volt aki hasonló cipőbe járt.
Mondjuk itt is, mikor megosztást csináltam, amit az internal HDD ről csináltam, simán ment, amit beállítottam jogosultságot, az úgy is lett, de amit az externalon állítottam, az csak látszott, de "nincs jogosultságod..." itt eléggé kiakadtam, mert pont ebből lett elegem omv alatt, persze kb, csak a 20. leírásba találtam amit már írtam a force user = y2k.
Erre a HDD external->internal ra nincs valami mód?
Mert RDP nélkül még elvagyok, transmission gui van WIN+Android alól is.Ami fura, hogy transmisson volt hogy eldobta a letöltés mappát üresre
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest