Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
A lemezeknél kapcsoltam be automatára.
Elég sokat elvacakoltam vele, úgy értem a videót, hogy már nem tudtam miért nem jó, írás csak olyan volt aki hasonló cipőbe járt.
Mondjuk itt is, mikor megosztást csináltam, amit az internal HDD ről csináltam, simán ment, amit beállítottam jogosultságot, az úgy is lett, de amit az externalon állítottam, az csak látszott, de "nincs jogosultságod..." itt eléggé kiakadtam, mert pont ebből lett elegem omv alatt, persze kb, csak a 20. leírásba találtam amit már írtam a force user = y2k.
Erre a HDD external->internal ra nincs valami mód?
Mert RDP nélkül még elvagyok, transmission gui van WIN+Android alól is.Ami fura, hogy transmisson volt hogy eldobta a letöltés mappát üresre
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Riasztó topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest