Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
(#10959) NeoPampalini: otthoni egyik régi notin azt használom. Gond nélkül.
(#10960) ubyegon2: Köszi! A kékhalál hiányt megszokom hamar. Pislogtam is először, hogy de rég láttam már ilyet
(#10961) gregory91: Én eddig ilyennel Manjaro-n találkoztam. Az Intel integrált VGA nem tetszett neki. Reszelgettem, de véges volt a türelmem, így ráhagytam. Ment rá a Mint.
(#10966) Frawly: Rokonnak lett összetéve. Mivel a rááldozandó összeg = 0,-Ft, így ezt dobta a gép. Arra kell, hogy FB, meg Divx-es mesefilmek menjenek a gyereknek. Ezt a szintet még hozza szolidan. VGA-ra nem fog költeni szerintem a fentebb írt költséglimit miatt, de köszönöm a részletes AGP-s körképet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest