-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scabiosa82 #10283 üzenetére
Nem lenne amúgy elvetemült ötlet először megnézni a disztrót saját, már telepített alkalmazásait? Minden alapdologra van fenn program.
Ha már Kate még YouTube-os pali, megnézted már az általam folyamatosan emlegetett Xed szövegszerkesztő programot?
Linux Mind Zoli a videón KDE disztrót használt szerintem, de ezt nem is titkolta egy percig sem.
Ha neked Cinnamonos disztród van, miért nem a Mint Cinnamon videóit nézegeted? Ezt most komolyan nem értem. Egész informatív az a videó is, ahhoz képest, hogy nem ismeri azt a DE-t.
No meg itt van mindjárt a Témaösszefoglaló.....te abban sem találsz semmit. Értem.
A KDE qt alapú programokat használ, emiatt hoz magával sok mindent, ha egy gtk alapú asztali felületre telepíted.
Benéztél már a Cinnamon inditómenüjébe? Meglepő kategóriák vannak benne.😉
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest