-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
ubyegon2 #1027 üzenetére
Szia Ubyegon!
Mert az XP-m egy működő XP nem szeretnem összebarmolni meg ha particionalni kell az adatvesztéssel járhat, mert gondolom a az XP partíciójára nem tehetem fel már csak azért sem mert az a partíció elég aprócska. SWAP nem gond hat anno a routeren volt ez a pendrive éveken keresztül ment.. mostmár egy debian ITX van a router helyén de az más téma!
Annyira azért nem gyenge a gép
1,86GHzes két magos proci 2GB RAM. Cinnamon DVD 32-bites verziót probáltam ki.A laptopot meg azért erőltetem mert azon kéne a rendszert cserélni ugye az XP támogatottság lejárása miatt meg mindig ezt a gépet használom asztalit alig. Tehát ez az OK , hogy próbálom így megoldani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest