Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mini PC
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia Ubyegon!
Mert az XP-m egy működő XP nem szeretnem összebarmolni meg ha particionalni kell az adatvesztéssel járhat, mert gondolom a az XP partíciójára nem tehetem fel már csak azért sem mert az a partíció elég aprócska. SWAP nem gond hat anno a routeren volt ez a pendrive éveken keresztül ment.. mostmár egy debian ITX van a router helyén de az más téma!
Annyira azért nem gyenge a gép
1,86GHzes két magos proci 2GB RAM. Cinnamon DVD 32-bites verziót probáltam ki.A laptopot meg azért erőltetem mert azon kéne a rendszert cserélni ugye az XP támogatottság lejárása miatt meg mindig ezt a gépet használom asztalit alig. Tehát ez az OK , hogy próbálom így megoldani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1,86GHzes két magos proci 2GB RAM. Cinnamon DVD 32-bites verziót probáltam ki.A laptopot meg azért erőltetem mert azon kéne a rendszert cserélni ugye az XP támogatottság lejárása miatt meg mindig ezt a gépet használom asztalit alig. Tehát ez az OK , hogy próbálom így megoldani!
Rowon