- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szia Ubyegon!
Mert az XP-m egy működő XP nem szeretnem összebarmolni meg ha particionalni kell az adatvesztéssel járhat, mert gondolom a az XP partíciójára nem tehetem fel már csak azért sem mert az a partíció elég aprócska. SWAP nem gond hat anno a routeren volt ez a pendrive éveken keresztül ment.. mostmár egy debian ITX van a router helyén de az más téma!
Annyira azért nem gyenge a gép
1,86GHzes két magos proci 2GB RAM. Cinnamon DVD 32-bites verziót probáltam ki.A laptopot meg azért erőltetem mert azon kéne a rendszert cserélni ugye az XP támogatottság lejárása miatt meg mindig ezt a gépet használom asztalit alig. Tehát ez az OK , hogy próbálom így megoldani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Crystalfall "free online Action RPG"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1,86GHzes két magos proci 2GB RAM. Cinnamon DVD 32-bites verziót probáltam ki.A laptopot meg azért erőltetem mert azon kéne a rendszert cserélni ugye az XP támogatottság lejárása miatt meg mindig ezt a gépet használom asztalit alig. Tehát ez az OK , hogy próbálom így megoldani!
Rowon