- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Nem, ilyet a jelenlegi formájában nem lehet vele csinálni, nem erre való. Esetleg azt csinálhatod, hogy swap partícióra raksz titkosított adatterületet. Persze vigyázni kell rá, hogy swapnek még csak véletlenül se használd. Hogy hihető legyen a dolog, készen kell lennie a swap területet véletlenszerű egyszer használatos kulccsal bekapcsoló scripteknek, stb.
Ha az adatok elrejtése érdekel, akkor a steganográfiának olvass utána.
A fegyveresek ellen a következő ötlet használható még esetleg: A kulcsokat egy könnyen megsemmisíthető médián tárolod (természetesen ott is titkosítva), és ha látod, hogy jönnek a fegyveresek, akkor megsemmisíted: feldarabolod, összetöröd, elégeted a CD-t, vagy valami hasonló. Így akár meg is kínozhatnak, akkor sem jutnak hozzá az adatokhoz. -
WN31RD
addikt
Ha szükséged van erre a funkcionalitásra (ezt pedig csak te tudod eldönteni), akkor érdemes használni.
Én igen nagy mennyiségű adatot nyomtam már át cryptoloop-on (2.4.20+ kernellel), és eddig teljesen jól működött, semmilyen hibát nem tapasztaltam, de állítólag az egész loopback device kód bugos, és olykor hibázik. Éppen ezért ha 2.6-os kernelt használsz, akkor inkább a dm-crypt-et ajánlom (oda-vissza kompatibilis a cryptoloop/loop-aes formátumával). Ez tisztább és stabilabbnak mondott kód. Ezen is sok adatot átnyomtam már (2.6.5+ kernellel), és eddig ezzel sem tapasztaltam hibát.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest