Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz totron #20215 üzenetére

Hardkór aprósoknak esetleg jól jöhet, mert az elküldött privát üzeneteknél tudhatod hogy ki olvasta el, ki nem (addig engedi szerkeszteni, amíg el nem olvasták).
    --------------------
    Nekem bejön a logout fórum kinézete, remélem még sokáig marad ez, mert ha átmegy ez is az új felületre, akkor én is kevesebbet fogok fórumozni. A régi sokkal jobb, mert ugyanannyi területen több információ fér el, sokkal gyorsabban betölt, az új meg nem tud annyival többet mint amivel a hiányosságait kompenzálná.

Bár a legjobban a 2012-ig tartott hardverapró felület jött be, az is ilyen barnás (nem szar) felület volt. :D

Nem hinném amúgy, hogy a ph-t beszántaná az avulás, szerintem ez a fórum sokáig maradni fog, bár parci azt mondta valahol, hogy csak hobbiprojektnek indult, és nem gondolták hogy valaha nagyra nő, és ha mégis vége lesz, akkor is köszöni hogy addig tarthatott.

A fix avatarok nem zavarnak, én azt utálom amikor ilyen csicsás meg villogó szarokat meg bizbaszokat raknak be az emberek avatarnak meg aláírásnak. Másrészt meg pár év után lehet saját, de ha nem lenne semmilyen avatar, csak egy nicknév, engem az se zavarna, sőt még inkább tetszene is a minimalizmusa.

A reklámos gázról nem csak az adblokker fórumozó tehet, hanem a gúgel meg a faxbúk is elég nagy rohadék ilyen téren. Ma már faknóz, de régen a gúgel chromeja beépített reklámblokkolóval jött alapból, ami szinte mindent blokkolt, kivéve az övéket...

Ha csak jpg-png reklámok lennének, azt mondom oké, de a megbízók mohósága (arcodba pofátlankodó, high-end gépet is megszaggató hirdetés) abba fog torkollani, hogy nem kell majd senkinek a szar reklámjuk, és fizetős lesz egyre több oldal. Oh wait...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák