Hirdetés
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''Vagy esetleg arra gondoltál, hogy ''sok'' hardverrel nem tudsz mit kezdeni Linux alatt, mert nincs hozzá driver?'' -hála Istennek, ez ma már nem jellemző. Pl.: a nyomtatók közül talán csak a Canon nyomtatókhoz nincs ma már egyedül driver, de netről azokhoz is tudsz letölteni.
Sok esetben pont fordított a helyzet. Pl.: a pendrive-ommal sokat szenvedtem win98se alatt, mert mind az usb-m driverét peccselni kellett, mind a pendrive-nak külön driver kellett. De Linux alatt csak rádugtam az oprendszer telepítése után és ment! (xp-n is elég rádugni, de egyszer kihúztam ''eltávolitás'' nélkül, azóta se megy azon a gépen egy pendrive se. Linux alatt meg nyugodtan kihúzhatod, ha már nem villog)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Arc Raiders
- bitpork: 2025, zárás
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő