- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Brother HL1222WE nyomtatóval vannak tapasztalataitok? Felszenvedhető Ubuntura, Debianra?
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Debian 9 alatt mi a legrövidebb út, amin sikerülhet működésre bírni egy "mezei" Canon nyomtatót? Synaptic? (Biztos volt már hasonló kérdés, de most nincs lehetőségem keresgélni....)
-
-Ben-
veterán
Valami a DP->HDMI -nél akadt el először. Meg se mukkant a TV. Majd tegnap sikerült egy hdmi adapterrel működésre bírni, de akkor meg az nvidia settingsben nem tudtam eltalálni a megfelelő felbontást.... A tükrözés egy az egyben nem is sikerült, mindig csak a háttérkép jelent meg. Aztán este jött a gondolat, hogy néha nem lenne rossz, ha a telefont is tudnám tükrözni, így meg a chromecast tűnt a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldásnak a lehetőségek közül...
-
-Ben-
veterán
A kábeles megoldással nem sikerült összeszenvednem a TV-t a laptoppal, úgyhogy beszerzek egy chromecast -et, így legalább a telefont tudom tükrözni. Esetleg Debian alatt van valamennyi esély arra, hogy tükrözzem a laptop képernyőjét a TV-re chromecasttel?
-
-Ben-
veterán
válasz
lev258 #72691 üzenetére
Igen, tükrözni szeretném.. ezt a szót kerestem, köszi.
Viszont Intel Graphics esetében hol tudok ránézni a képernyő beállításaira?Az egyik laptopon Debian 9 (Intel Graphics) a másikon pedig Ubuntu 18.04 (Nvidia) van. Sajnos a felbontás se tökéletes, kissé szét van csúszva a kép...
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Próbáltam összekötni egy laptopot és egy LCD TV -t. Próbáltam DP -> HDMI és HDMI - HDMI -vel is. Mindkét esetben az történik, hogy a laptop desktop hátterét látom, illetve a tálcát. Ám akármit nyitok meg, semmi se változik, csupán a tálcán látom az ikont, hogy megnyitottam az adott fájlt, programot. Film, videó egyáltalán nem látszik és hangja sincs, ezzel szemben a laptop kijelzőjén minden rendesen látható. Ez miért lehet? Korábban ezzel nem volt gondom.... Az asztalit simán összekötöttem a 43" -os TV -vel és gond nélkül megjelenített mindent....
(Elképzelhető, hogy nem ebbe a topikba való a kérdésem, de lehet, hogy mégis szoftveres a gond.. Nem tudom)
-
-Ben-
veterán
Találkozott már itt valaki ezzel a „furcsasággal” ?
[kép]
Baromi idegesítő. Random ezt csinálja. Ilyenkor akár fél percig is várok, mire észhez tér a Firefox. Ha videót is nézek, akkor szinte biztos, hogy valamikor megszívat.... Sok lap mellett hajlamos úgy beállni, hogy csak a kilövés segít. Viszont érdekes, hogy egyszerre mindig csak egy lap döglik meg, a többi nem. Most pl. a mobilarena és a youtube volt nyitva, a youtube gond nélkül ment, míg a mobilaréna - ahogy a képen is látható - közel 1 percre beállt...
(Debian 9, Firefox ESR) -
-Ben-
veterán
Ez az UEFI dolog ennyire meg tudja kavarni a lapokat?
Nem jó előjel...
A közeljövőben komplett PC csere lesz....
-
-Ben-
veterán
Videóvágáshoz mely szoftverek ajánlottak? Létezik egyáltalán Linuxra például a final cut -hoz hasonló „profi” program?
-
-
-Ben-
veterán
CPT.Pirk, s1999xx: Ez (is) a jó ebben.
Mindenki azt használja, amelyik a számára leginkább megfelelő.
Lehetőségek vannak bőven...
-
-Ben-
veterán
válasz
Frawly #65971 üzenetére
Nekem sosem tetszett, hogy félévente hányják ki az új kiadásokat. Még a .04 is tele volt hibával, de már jött a .10. Ubuntun nekem kizárólag az LTS verziók voltak megbízhatóak, stabilak, de sajnos még LTS is omlott össze.... Ha valaki használni szeretné a számítógépét, nem pedig naponta, hetente „guglizni”, nyomozni az épp akkor aktuális hibák megoldása után, annak a felhasználónak bizony én is az LTS -t javasolnám.
(Vagy Debiant, sőt... inkább csak a Debiant.)
-
-Ben-
veterán
Van Linuxra valamilyen GPU tesztelő szoftver, ami keményen megizzasztja a hardvert?
-
-Ben-
veterán
válasz
lev258 #65142 üzenetére
Én is ezt gondoltam, viszont Ubuntu 18.04 -et használtam, amikor kicseréltem a GT 710 -et az új 1030-ra. Úgy beborult, hogy öröm volt nézni.. Ezzel szemben most semmi.
De sok más hasonló esetem is volt... A lényeg, hogy ennek most kifejezetten örülök, nem kellett órákat-napokat szívnom vele.
-
-Ben-
veterán
Tegnap kitakarítottam a gépet - eléggé vastag por borította. Gondoltam, ha már úgyis szét kell szednem, akkor kiveszem belőle a GT 1030 -at, mert szinte semmivel se nyújt többet, mint a GT 710, nem oldja meg a problémáimat. Kissé féltem tőle, mert korábban az efféle „beavatkozások” mindig rosszul sültek el. Nagy meglepetésemre nem történt semmi. Az Nvidia driver felismerte a kártyát, a felbontás maradt a régi és minden működik ugyanúgy, ahogy eddig. Ezt csak azért írom le, mert korábban - főként ubuntu/mint esetében - egy ilyen csere után 99% -ig biztos voltam abban, hogy az nvidia driver beborul, a felbontás elmászik és sok esetben egyszerűbb volt újratelepíteni, mint órákig, akár napokig szenvedni vele. Nem bántam meg a Debiant, pedig az „egyszerű” ubuntu után azért néha-néha okoz fejfájást bizonyos esetekben...
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Ezt valahogy ki lehet irtani? Asztali gépen még nem annyira, de a laptopon nagyon zavar, hogy pár pillanatra (5 perc) elfordulok és az arcomba vágja....
ui.: elmosódott a kép, de szerintem látható, hogy miről van szó.
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64423 üzenetére
„No meg én is azt vettem észre, hogy pörgősebbek ugyanazon disztróval, mint az asztali gépem.”
De ennek mégis mi lehet az oka? Laptopokra jobban optimalizálnak, komolyabban veszik? Nem értem. Azért akárhogy nézem, az asztali gépem és a laptopom között hardveresen nagyon nagy a szakadék, nem kellene, hogy ekkora hátránnyal még gyorsabb is legyen a HP....
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64421 üzenetére
Jól éreztem, hogy valami non-free gubanc lesz megint. A megfelelő csomag nevét viszont nem találtam volna meg egyhamar, úgyhogy nagy-nagy köszönet! „ firmware-iwlwifi ” volt a megoldás.
Egyébként valóban a netinstall ISO -t használtam, mivel hibával kidobott az etcher és nem tudtam kiírni a nonfree+KDE ISO-t.... Most nem volt kedvem szenvedni vele, így átmenetileg maradtam a normál iso -nál, ami már ki volt írva penre.Jó a memóriád, ez tényleg „az” a HP és valóban „asztali” SSD került bele.
Egyébként nagyon megtáltosodott az SSD -től, jelenleg gyorsabbnak érzem az asztali gépemnél.
Most érzem csak igazán, hogy mennyire nem működik jól ez az nvidia driver...
4GB vs. 8GB ram, 2 vs. 6 mag, Intel HD vs. nV GT1030 és hiába, egyszerűen darabosabb, lassabb az asztali.
Ciki... RX 560-570 lesz ebből..
-
-Ben-
veterán
A következő a problémám:
Telepítettem a Debian 9 -et egy HP Elitebook 8470p -re, de nincs Wifi. Ha lehúzom a kábelt, akkor konkrétan egyáltalán nem lát semmit. Ilyennel még nem találkoztam....
-
-Ben-
veterán
válasz
Rimuru #64347 üzenetére
Mit mondjak erre... ?
Nekem régen volt 2 db ATI (AMD), 2 db nvidia, most is van 2 db újabb nvidia. A 2 ATI egyáltalán nem akart működni, fagyott a gép, a 3D teljesítményt igénylő programok/játékok összeomlottak. A régi nvidiák nagyon jól működtek ubuntu 14.10 -ig, utána már egyre kevésbé. A 2 újabb nvidiával kapcsolatosan kifejezetten pocsék élményeim vannak, bár tény, hogy a Debian 9 óta sokkal jobb a helyzet, de nem tökéletes. Múltkor (régebben) kérdeztem, hogy vegyek -e az nvidia helyett valamilyen AMD -t, de eléggé megoszlóak a vélemények. Olvasgattam is a témában és sajnos sokak szerint ma is egy kalap kaka az AMD-Linux páros, mások szerint sokkal jobb az nvidiánál, de van aki esküszik arra, hogy az nvidiával nem lehet gond, eközben mégiscsak akadnak problémák...
Lehet, hogy minden 5. AMD modell kiválóan működik, az is elképzelhető, hogy a „csúcs” nvidiák nagyon jól működnek, csak legyen az embernek szerencséje és pénze pont azt a típust venni, ami megfelelően van támogatva....
Ha már VGA téma van, akkor megkérdezem:
A mai AMD kártyák közül melyek működnek (bizonyítottan) tökéletesen együtt a Linuxszal? Írjatok 2-3 mai, újabb típust, lehetőleg az RX szériából. Lehet, hogy rászánom magamat egy AMD vásárlására, hátha .. hátha ...
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
coretemp-isa-0000
Adapter: ISA adapter
Core 0: +20.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 1: +23.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 2: +19.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 8: +21.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 9: +18.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 10: +17.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
it8720-isa-0290
in0: +1.18 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
in1: +1.54 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
in2: +3.34 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
+5V: +3.02 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
in4: +0.00 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V) ALARM
in5: +3.01 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
in6: +0.02 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
5VSB: +3.04 V (min = +0.00 V, max = +4.08 V)
Vbat: +3.10 V
fan1: 1493 RPM (min = 0 RPM)
fan2: 0 RPM (min = 0 RPM)
fan3: 1218 RPM (min = 0 RPM)
fan4: 1225 RPM (min = 0 RPM)
temp1: +29.0°C (low = +127.0°C, high = +127.0°C) sensor = thermistor
temp2: +28.0°C (low = +127.0°C, high = +127.0°C) sensor = thermal diode
temp3: +44.0°C (low = +127.0°C, high = +127.0°C) sensor = thermistor
intrusion0: ALARMSikerült idáig eljutnom. Most jön viszont az, hogy valahogyan be kellene állítanom a fordulatszámokat, mivel jelenleg bőg az egész gép. (Hangosabbak lettek hűtők)
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64174 üzenetére
Nem tudom. Valamilyen egyszerűbb leírást keresek, mert ez eléggé kínai.
Szerk.: igen, a detektálás volt. Jelenleg ennyit lát a sensors:
benji@benji:~$ sensors
coretemp-isa-0000
Core 0: +20.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 1: +24.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 2: +20.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 8: +21.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 9: +20.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C)
Core 10: +17.0°C (high = +81.0°C, crit = +101.0°C) -
-
-Ben-
veterán
válasz
Black&White #64150 üzenetére
Jó kérdés. Debian -ra létezik valamilyen hűtő állítgató, amivel lejjebb vehetném a fordulatszámot? Már az is nyerő lenne, ha a VGA -t és a CPU -t lejjebb tudnám venni. Teljesen feleslegesen pörögnek 80% -on.
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64069 üzenetére
Tényleg minden másképp működik, nem is értem. Van egy nagyon régi HP laptopom a pincében, jelenleg 18.04 fut rajta és rendben van. Néha akad, néha fagy, de ez havi szinten egyszer-kétszer fordul elő. Egyébként minden jól működik, csak egy kissé lassú, ami érthető is, hisz nagyon elavult hardverről van szó.
Nem hinném, hogy erre a rejtélyre egyszer fény derül, de már különösebben nem is izgat.Most a Debian jó, 2 év múlva pedig „selejtezem” a gépet.....
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64065 üzenetére
„Ilyenek miatt mondom mindig, hogy a Debian nem kezdő disztró..
”
Igazad van, egyetértek, de nem volt sok választásom. Hiába erős alapvetően a gép, mégse sikerül normálisan működésre bírni a legtöbb disztrót, pedig nem egyet és nem is kettőt próbáltam ki. A Chakra még egészen tűrhető volt, de az állandó tearing meglehetősen szúrta a szememet. Az Ubuntu 16.04 -gyel végül kibékültem, de a nem ritkán előforduló fagyásokat, összeomlásokat nem tolerálom hosszú távon, elegem lett. A Debian végre nagyrészt úgy működik, ahogy elvárom, bár azért meg kell jegyeznem, hogy a Gnome sajnos Debian 9 alatt is köhög. Az ablakok mozgatása darabos, ha pedig bekapcsolom az NVidia driverben a „Force full composition pipeline” -t, akkor az ablakok mozgatása egészen jó, cserébe a böngészés lesz darabos... Bár gnome párti vagyok, azt szoktam meg, (kezdetektől fogva mindig gnome -t használtam), de át kell(ett) állnom KDE -re, mert azzal ilyen jellegű problémáim nincsenek, amióta Debiant használok. Sőt, a Debian + KDE páros hihetetlenül smooth és gyors, sokkal „minőségibb” érzetet kelt, mint a Gnome 3.
Tehát nagyrészt ezek voltak a lehetőségeim: Windows vagy Debian + KDE.
Nem volt nehéz kérdés.... -
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64054 üzenetére
Hm, nem tudom. Nem akar működni, ugyanúgy fehér lap fogad. Lehet, hogy akkor járok a legjobban, ha a Chrome -mal nyitom meg azt az 1-2 lapot, amire szükségem van, a többit meg használom rókával. Végül is nem okoz nagy gondot, csak nem szeretem, ha valami megoldatlanul marad.
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64051 üzenetére
benji@benji:~$ sudo apt install adobe-flashplugin browser-plugin-freshplayer-pepperflash
[sudo] benji jelszava:
benji nincs a sudoers fájlban. Ez az eset jelentésre kerül.
benji@benji:~$Ezzel a „benji nincs a sudoers fájlban” dologgal lehet valamit kezdeni, vagy itt csak su <jelszó> -val lehet telepíteni? Ubuntun működött a sudo.
„ apt install adobe-flashplugin browser-plugin-freshplayer-pepperflash”
Erre válaszul csupán ennyit kapok:
E: Ez a csomag nem található: adobe-flashplugin
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64033 üzenetére
Először végigcsináltam a Kapitány által linkelt telepítést. Chrome alól tökéletes, azonban a Firefox eldobja magát. Most megpróbáltam ezt is, de nem működik. A .mozilla könyvtárban nem volt plugins, ezért létrehoztam, de sajnos így se jó. Annyi változott, hogy már nem ezt kapom, hanem egy teljesen fehér lapot, ami aztán 10-20 másodperc elteltével crashel...
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #64023 üzenetére
Tulajdonképpen nagy problémám nincs vele, mert meg tudom oldani akár mobilnézettel is, de néhány oldalon engedélyezés után csupán ennyit jelenít meg: [kép].
Néhol pedig egyszerűen csak hajlamos rövid ideig szaggatni, de rövid időn belül helyreáll.
Érdekes, hogy /usr/lib/chromium-browser -t írogat, pedig Firefoxot használok. Chromium alatt egyáltalán nem is akar működni, pedig engedélyeztem. -
-Ben-
veterán
Debianra van lehetőség másféle flash -t telepíteni? Jelenleg a Synaptic csomagkezelőből is telepíthető „browser-plugin-freshplayer-pepperflash” csomagot használom, de nem vagyok vele elégedett....
-
-Ben-
veterán
válasz
Victor Súgó #63916 üzenetére
Miért halna ki teljesen? Ennyire gyászos a helyzet?
-
-Ben-
veterán
válasz
CPT.Pirk #63864 üzenetére
Egyébként mennyivel lenne jobb a nonfree verzió? Csak annyi a különbség, hogy nem kell hozzáadni a sources.list -hez a contrib/nonfree -t?
Synapticban az i18n -re ezeket találta:
Ezek közül melyikre lenne szükségem?
Telepítve van az SDDM.
„Btw a Debián sajátosságai miatt nem feltétlen javaslom asztali disztrónak, mert a DE-ket érintő javítások csak lassan csordogálnak le és nem is ugranak fő verziót.”
Nem jó hír. Ezek frissítését valahogy meg tudom oldani a jövőben?
Más: Nem tudom, hogy minek köszönhető, de hihetetlenül smooth és gyors ez a Debian 9. Utoljára 3-4 évvel ezelőtt volt ennyire gyors ez a gép, azóta időről időre egyre inkább csak szenvedtem vele. Az Ubuntutól is ezt vártam, mivel 100%, hogy nem a hardver kevés.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
lev258 #63858 üzenetére
Köszi, így már sikerült. Felismerte a kártyát, rendben van.
Még két dolog volna, amire megoldást kell találnom és akkor egészen rendben is lesznek a dolgok - egyelőre.
- Az egyik, hogy sok minden angol nyelvű, pl. a chrome is. Ubuntu alatt megnyitottam a „nyelveket” és felkínálta a frissítést, utána minden magyar lett. Debian esetében ez sajnos nem működik.
- A másik a gnome beállításai. Hogyan, hol tudnék beállítani néhány dolgot? Sajnos eléggé butácska így ez a gnome, pl. még tálcára helyezni se tudok, illetve némi csinosítás is ráférne.
-
-Ben-
veterán
Mi a legegyszerűbb módja az nvidia driver telepítésének? Ha leszedem az nvidia oldaláról az megfelel a célnak?
-
-Ben-
veterán
válasz
lev258 #63850 üzenetére
Korábban már elég hosszasan feszegettem a témát pl. az nvidia driver kapcsán is, de sajnos nem sikerült megoldást találni. Rejtély, hogy ezen a gépen miért nem akar normálisan működni a Linux. Mindenesetre most kap egy esélyt a debian, hátha.
Egyébként az ubunturól mástól is hallok mostanában rosszat, tehát nemcsak nálam vannak gondok. -
-Ben-
veterán
válasz
Victor Súgó #63847 üzenetére
Nem biztos...
Van másik gép a családban és azzal nem szívtam ennyit. Valamiért erre a PC -re mintha nem frissítenének normálisan... Pedig „csak” 8 éves hardver, nem kellene ennyire köhögnie.
-
-Ben-
veterán
válasz
Victor Súgó #63845 üzenetére
Sajnos nem néztem meg.
Grub biztos, hogy nem, inkább valami lib.....
-
-Ben-
veterán
A mai nap ismételten azzal indult, hogy beborult az egész rendszer (ubuntu 16.04). Frissítés közben megfagyott, újraindítás után kizárt a rendszer. Valamit sikerült úgy elbarmolnia a frissítésnek, hogy még a ctrl+alt+f1 is cifrán nézett ki....
Nekem ebből elegem van. 2016 -ig elégedett voltam, nem voltak különösebb gondjaim, de ami az elmúlt 1-2 évben történik az számomra több a soknál. Használni szeretném, nem érek rá állandóan újratelepíteni, hegesztgetni és őszintén szólva egyáltalán nincs is ehhez kedvem. Hab a tortán, hogy egy alapvetően erős hardver akadozik, szaggat, lefagy... Elkeserítő. Szerencsére 1,5 órányi vacakolás után annyit sikerült elérnem, hogy valahogy bejussak és lementsem a fontos dokumentumokat, képeket.....Teszek egy próbát a Debiannal, hátha az nem dől szét egy kis frissítéstől és nem fagy le random minden héten legalább egyszer..... Beállítani biztos, hogy nem lesz egyszerű, lesznek is kérdéseim, de talán egy próbát megér.
Először is: ha innen letöltök egy 180 MB-os kis CD-t, az elég nekem?
-
-Ben-
veterán
Köszönöm mindenkinek a Debiannal kapcsolatos válaszokat!
Kicsit kettős a dolog. Egyfelől jó lenne, másfelől meg nagyon nem. Mire eljutnék oda, hogy mindent beállítok, kiismerek, addigra valószínűleg az agyvérzés kerülgetne.
Nem szeretem a terminálos bütykölést, macerás telepítést. Windowson „nevelkedtem”, így nekem fontos, hogy mindent egyszerűen és gyorsan elérjek. Nem kellemes, amikor használnám a gépet, de nem tudom, mert a google találatok között kell turkálnom, hogy mégis mit kezdjek bizonyos dolgokkal....
-
-Ben-
veterán
válasz
ubyegon2 #62303 üzenetére
„Ubuntu után azért néha meg fog lepni, mert nincs hülyebiztosra csinálva.”
Pont ettől tartok egy kicsit. Régen olyasmit olvastam róla, hogy nem túlságosan felhasználóbarát, legalábbis Ubuntu után. Ablakkezelőből mit használ alapértelmezetten? Régen, amikor egyszer feltettem 1 órára tesztelni, akkor kinézetre nagyon-nagyon fapados volt - ez kb. 6 éve. Egyébként van esetleg konkrét példád arra, hogy mit jelent a „nincs hülyebiztosra csinálva” ?
-
-Ben-
veterán
Akkor valószínűleg nem lesz vele probléma. Azért gondoltam, hogy kell valamilyen driver, mert lehet forgatni, ill. állítva is lehet használni, de lehetséges, hogy működni fog mókolás nélkül is.
-
-Ben-
veterán
válasz
lev258 #61828 üzenetére
Feltettem a 18.04 -et, 4 napja van használatban és minden rendben van. Szándékosan nem írtam előbb, hátha addig valami oknál fogva elmegy a hang...
Érdekes, mert live alól nem volt hang, telepítve viszont már teljesen rendben van... Köszönöm a segítséget!
Más: Tervezem egy új monitor beszerzését. Valószínűleg a Dell P2317H modellre esik a választás. Kérdés, hogy mennyire működnek jól ezek a monitorok Linuxszal? Elvileg jár hozzá mindenféle driver telepítő, de nyilván windowshoz ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest