Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csixy

addikt

válasz urandom0 #80962 üzenetére

Az irfanview a nyerő! Ezt én is alátámasztom! A gimp érthetetlen és megtanulhatatlan! Kényelmetlen és bonyolult. Az XNview silány utánzata az irfanviewnak és pont a lényeget nem tudja! Nem tud betömöríteni egy adott felbontású képfájlt egy adott fájlméret nagyság alá. Ennyi!!!! Emiatt engem nem érdekel, hogy qt-s, vagy gtk-s disztrót használok! Ezen megfontolások előnyeit feláldozom egy wine telepítéséért és a legfrissebb irfanview csatasorba helyezéséért!!! Alapvetően linuxos a digitális életem és egyre jobban kerülöm a redmondi csapatot (Például számomra felfoghatatlan, hogy vállalati gépekre meglepetésszerűen miért tolják fel újra és újra a hálózat szétx@ró frissésüket a windows 10-es szériára, ami még az internet hozzáférést is lerombolja az adott szerver gépen), de nekem az Irfanview alapkövetelmény. Megszoktam. Nincs jobb egy átlagfelhasználó számára. Irfanview sznob vagyok. Az ellentábor tagjait megkéáre,m, hogy tegyenek fel egy irfanview-t és próbálják ki! Csak az ellenpróba után lehet ezt megvitatni.

Új hozzászólás Aktív témák