- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
hódmaci #67845 üzenetére
Ezeket a háttérképes oldalakat ajánlom, nem csak Linuxra, hanem mindenféle OS-hez, meg telóhoz, táblagéphez is:
wallpaperscraft.com
wall.alphacoders.com
interfacelift.comDe lehet szemezgetni olyan oldalakról is, mint a deviantart.com, unsplash.com, stb.. Ezek nem wallpaper oldalak, de tematikus is kereshetők, és sok olyan kép van, ami egész magas felbontásban is használható háttérképnek.
Én nem szoktam erre szoftveres megoldást, a legtöbb asztali környezet Linuxon tudja, hogy ha előre kézzel letöltöd azt a csokor képet, amit szeretnél váltogatni, beleteszed egy mappába, akkor onnan váltogatják neked a háttérképeket diavetítésszerűen. A KDE pl. tud ilyet.
-
leviske
veterán
válasz
hódmaci #67845 üzenetére
A KDE (neon-on és Manjaro-n biztosan) letudja kapni a Flickr/Wikimedia/Bing és több más oldalról a nap képét és ezt változtatni automatikusan. Olyat, ami félóránként vált online mappából, nem tudok. Arra szerintem egyszerűbb, ha letöltesz pár ezer képet magad és ezekből hagyod hogy válasszon fél óránként.
(#67842) ubyegon: Szerintem egy olyan disztrón, amire hivatalosan már nem elérhető a KDE, nem kapja az ember azt az élményt a KDE-től, ami alapján megtudná ítélni, hogy tetszik-e. Még kifejezetten olyan KDE-s disztrók is vannak, amik alkalmatlanok a KDE élmény átadására (pl Kubuntu, szerintem). Én örülök, hogy anno belefutottam a neonba, mert a hülyeségei ellenére bizonyította, hogy van minőségi felhasználói élmény Linux-on is. A Manjraro-n még túl új vagyok, hogy nyilatkozzam róla, de egyelőre ezt is jobbnak érzem, mint az alap, Gnome-os Ubuntut, minden szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest