Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #58883 üzenetére

Köszi az infót a tlp-ről, felraktam, de nem megy lejjebb reboot után sem a hőfok. Nagyon konyhanyelven megy az angol, így az Archtól már el is vagyok tanácsolva. Nem mondtam, hogy bunkó az Arch közösség, de számomra fura kissé, hogy aki nem tud angolul, ne használjon Arch-ot, jórészt a többi disztró is angolul supportál és ha valaki nem értette, a topikokban segítettünk, azt hittem ezek a topikok erről szólnak.

Manjarot ki akarom próbálni valami mással, Cinnamon rosszul futott a Toshibán pár hónapja, KDE is rosszabb volt, mint a Mint-en, majd körbezongorázom a felületeket. Igazából ezen a régi laptopon nem számít, hogy mi fut, eddig az Ubuntu Openboxos remaster volt a legjobb, de valami frissítéstől megzakkant.

Tlp ügyben még nem adtam fel, végig kell nézni a szolgáltatásokat, bár eleve sok olyan csomag nincs is fenn, ami Mint XFCE alatt fenn van. Majd a böngésző használat dönti el a dolgot szerintem.

Amúgy még mindig azt mondom, hogy erősen gépfüggő, melyik disztró fut jól egy adott hardver konfigon, egyik disztró sem szar attól, hogy nálam nem fut jól. ;)

Új hozzászólás Aktív témák