Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Tails111 #58878 üzenetére

    Ennél gyengébb gépen is használható a KDE, SSD mellett pedig főleg. Azt azért mindig érdemes megjegyezni (ahogyan fentebb meg is tettem), hogy oké hogy kevés RAM-ot fogyaszt az XFCE, de nézd meg az alkalmazásait. Tiszta fapados mind, abszolút alap funkcionalitás, a KDE alkalmazásai pedig kiváltanak sokszor 2-3 másikat is. Pl. képek átméretezéséhez, konvertálásához, tömörítéséhez simán használható a KDE fájlkezelője, nem kell külön alkalmazást nyitnod hozzá. Ha a 2 vs 1 erőforrás-igényét nézed, már egyáltalán nem biztos hogy az XFCE a takarékosabb (és ha kicsivel mégis, melyik a kényelmesebb)? Ugyanez elmondható szinte minden alkalmazásról.

    ubyegon2: szerintem egyszerűbb feltenni egy Manjaro-t, aminek van telepítője, előre be van konfigurálva és alapból tartalmazza a TLP-t is, de te tudod (van hozzá Cinnamon is, igaz az csak community verzió). Csak nehogy az legyen a célja a dolognak megint, hogy milyen szar ez az Arch, meg mennyire bunkó a közössége. A Manjaro fóruma (a hivatalos az oldalukon) kiváló.

    Egyébként természetesen érdemes, AC módban is számít, arra is van profilja. Anno a Surface-nél zongorázni lehetett a különbséget TLP-vel és anélkül, de a többi gépen is éreztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák