Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz Pgraph #54591 üzenetére

ha a bP-t tetted fel, akkor azzal kezdj el ismerkedni.
    Ha utána nem válik be akkor próbálkozz mással. Tanuláshoz, alap dolgok megismeréséhez szinte bármi jó.

Amúgy egon sportot űz a bP pellengérre állításából, mert csak.

• ubyegon2

félisten

válasz Pgraph #54591 üzenetére

Lehet, hogy neked be fog jönni, aki elsőre használj, annál nincs kizárva. A Linux Mint a legfelhasználóbarátabb sokak szerint, csak hát nem magyar fejlesztésű.
    A bP azt írja, magyar fejlesztésű, ezzel csalogatja az embereket, de aki megkérdezi, melyik alkotóelem a magyar.....igazából minden ilyen összerakott disztró nemzetközi, nincs ilyen vagy olyan. Vagy szerinted a bP kernele meg a többi alap alkotóeleme magyar, nem ugyanazt használják, mint a többi disztrófejlesztő csapat? Legfeljebb a többi nem agresszíven nyomul, nekem az nem szimpi még a bP-nél, hogy nem csak az Ubuntu és társait gyalázzák, hanem a felhasználóit is. Ez az én meglátásom, de te legalább felpörgeted azt a topikot is rendesen! :C

Ha hajt a kíváncsiság, nézz át a Mint topikba is, az összefoglaló alapján el tudsz indulni, az csak teljesen magyar nyelvű, semmi más magyar nincs benne, persze sok csomagot gondolom ugyanúgy fejlesztenek a magyarok is, mint a többi nemzet fejlesztői.

(#54592) IstvánLászló
    (#54593) metaxx

A stílus sajnos sokakat taszít tőlük, néha nem is értem, nem zavarja őket ez a kontraproduktiv dolog? Mondjuk amit én beraktam, az a bP tulajdonos-fejlesztője hozzászólása, a csapatban nem mindenki ennyire finomkodó.... :DD

Nem az volt a célom, hogy kerüljétek az oldalukat, csak a tényeket elétek tártam. Nekem a disztrójukkal nincs bajom, ill. nem tudtam megismerni kellőképpen a már vázolt okok miatt. Az első kérdésemmel már gond volt, miért nem valami magyar állat a disztró neve, ha már ennyire büszkék rá, hogy magyar a disztrójuk.

Új hozzászólás Aktív témák