-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique #45639 üzenetére
Bocsanat, nem egy valaszra valaszoltam es nem tudtam, hogy igy kell.
Mint irtam mikor feltettem minden tokeletes volt. Rengeteg nyelv kozul valaszthattam. A billentyu is magyar volt. Kb fel ora utan gondolt egyet es eltunt . Mint irtam tiltottam a frissiteseket meg ay elejen, tehat az kizarva. De mer megcsinaltam, hatha, de nem.
most beprobalkoyom a fedora val, ha ay se akkor openSuse, ha ay se akkor mint....valaminek csak mukodni kell.
hardver nem lehet gond. i7es intel proci, nvidia vga...stb semmi extra hardver ami ne lenne mas laptopban.
off tema
os x , sose voltam rajongo. os nekem arra kell, hogy hasynaljam nem arra hogy villogjak vele, vagy idegbajt kapjat tole. A snow leopard volt ay utolso jol mukodo os x , azota sajnos.... os x nel nincs se elore, se vissya kompatibilitas igy ra vagy kenyszeritve, hogy mindig az uj rendszeruket hasznald.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest