- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #45605 üzenetére
Ok, de az nem mérvadó ez esetben, ha pl. SATA HDD-re telepítetted. Ugyanazt a telepítést kéne megpróbálni, amit én is csináltam. Az ISO csak nem hibás, mert a hivatalos oldalról lettek letöltve a live változatok [link].
Amúgy Cinnamon alól csináltam, kipróbáltam úgy is, ahogy javasoltad. Vagyis restart és közvetlenül a grafikus telepítőt indítottam. Töröltem is az előző partíciókat a telepítővel, tettem a lemezre új partíciós táblát, létrehoztam a partíciót, de továbblépve a rendszer telepítésénél ugyanúgy hibaüzenettel elszállt...Utána közvetlenül kipróbáltam egy Ubuntuval is, ami kapásból felment rá és sehol nem problémázott. Korábban a lemezre még GParted által lett partíciós tábla téve és a partíciók is azzal lettek létrehozva. Tehát még azt sem lehet mondani, hogy esetleg a Windows alatti létrehozás okozott volna problémát. Maga a pendrive sem lehet rossz, mert utána azzal csináltam az Ubuntu telepítését is. Illetve korábban még a Chakra kapcsán volt probléma ilyen USB-s telepítéssel, mert nem került a lemezre a GRUB és restart után nem indult egyik Linux sem. De a legújabb telepítőben (Ian) már annál is megoldották és simán felmegy az is külső SSD-re probléma nélkül, a többi OS-be sem rondít bele.
Tehát a Debian esetén nem tudom mi volt a gond pontosan, de beigazolódott a para, hogy elcsesz valamit... na mindegy, nekem nem ér annyit, hogy tovább szórakozzak vele. Maradok inkább a jól bevált és felhasználóbarát Ubuntu vonalnál.(#45607) Iscariah: ha VMware alól próbálom, akkor ugye csak egy virtuális lemez van és annál először partíciós táblát rak rá kézi partícionálásnál. De azóta már ki lett tapasztalva, hogy az adott partíció kiválasztásánál csak azt piszkálja meg, ahogy kell. Illetve kéne, mert sajnos a többibe is belepiszkált...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kompakt vízhűtés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óriáskészülék, kis akksival
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest