Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz Penty #44634 üzenetére

Akkor bocs, duplán értettem félre. Speciális eszköznél más, ezek miatt a szarok miatt van benne a szövegszerkesztőkben az UTF-től különböző kódolások támogatása. Mondjuk nem értem azt az intézeti fogyatékost, aki a tévé lejátszószoftverét nem úgy írta meg, hogy támogassa az UTF-et. Ritka nagy baromarcúság már ez a 21. században.

A felirat tényleg más műfaj, mint a szoftver. Sok félrefordítással, meg eredeti nyelven benne hagyott mondattal nem nagyon találkoztam. Félrefordítással elvétve, eredeti nyelven benne hagyott dologgal talán csak egyszer. Attól is függ, hogy honnan szerzi be az ember a feliratot, mennyire ellenőrzött.

Pőrkkapitány: jó gépnek hangzik, viszont 65k-ja nem minden háztartásnak van. Abban viszont igazad van, hogy éveken át napokra leosztva 20 Ft nem tétel senkinek. Mondjuk én ilyen APU-s és ANYU-s gépet nem vennék, nem bízom a CPU-s videós dolgokban, mióta ráfaragtam eggyel-kettővel. Főleg asztali gépnél (de laptopnál is alapvetően) csak a dedikált kártyákban bízom, ha meg Linuxozásra van a gép, akkor csak is NV jöhet szóba, annak ellenére, hogy az AMD-s kártyák sem rosszak, csak a drivertámogatásuk nem olyan jó pingvinfronton. Ezt nem csak a játékok miatt írom, hanem videólejátszás miatt is. Az inteles integrált cuccok még néha elmennek, chipben vagy CPU-ban, de azok már nagyon pótmegoldások, alapból senkinek nem szoktam ajánlani, csak aki annyira spórolni akar, és a videónézésben sincsenek nagy igényei. Intelnél a 23,976 fps jó darabig nem volt támogatott, állítólag a Haswell már tudja.

Új hozzászólás Aktív témák