- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Everest / AIDA64 topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Akkor bocs, duplán értettem félre. Speciális eszköznél más, ezek miatt a szarok miatt van benne a szövegszerkesztőkben az UTF-től különböző kódolások támogatása. Mondjuk nem értem azt az intézeti fogyatékost, aki a tévé lejátszószoftverét nem úgy írta meg, hogy támogassa az UTF-et. Ritka nagy baromarcúság már ez a 21. században.
A felirat tényleg más műfaj, mint a szoftver. Sok félrefordítással, meg eredeti nyelven benne hagyott mondattal nem nagyon találkoztam. Félrefordítással elvétve, eredeti nyelven benne hagyott dologgal talán csak egyszer. Attól is függ, hogy honnan szerzi be az ember a feliratot, mennyire ellenőrzött.
Pőrkkapitány: jó gépnek hangzik, viszont 65k-ja nem minden háztartásnak van. Abban viszont igazad van, hogy éveken át napokra leosztva 20 Ft nem tétel senkinek. Mondjuk én ilyen APU-s és ANYU-s gépet nem vennék, nem bízom a CPU-s videós dolgokban, mióta ráfaragtam eggyel-kettővel. Főleg asztali gépnél (de laptopnál is alapvetően) csak a dedikált kártyákban bízom, ha meg Linuxozásra van a gép, akkor csak is NV jöhet szóba, annak ellenére, hogy az AMD-s kártyák sem rosszak, csak a drivertámogatásuk nem olyan jó pingvinfronton. Ezt nem csak a játékok miatt írom, hanem videólejátszás miatt is. Az inteles integrált cuccok még néha elmennek, chipben vagy CPU-ban, de azok már nagyon pótmegoldások, alapból senkinek nem szoktam ajánlani, csak aki annyira spórolni akar, és a videónézésben sincsenek nagy igényei. Intelnél a 23,976 fps jó darabig nem volt támogatott, állítólag a Haswell már tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest